Alle tjenester

Flate tak

I 2019 startet vi en ny satsning på taktekking av flate tak, ledet av Håkon Sæther og Anders Raphaug. Det gjør oss til en komplett leverandør av alle tak.

Våre ansatte har mange års erfaring fra bransjen, og tilbyr løsninger og utførelser som er bærekraftig i mange år framover.

Vi tilbyr:

Rehabilitering
TFS Entreprenør er spesialister på rehabilitering av eksisterende tak. Vi kan tilby både ny tekking, nye beslag og evt nødvendig tømmerarbeider for å løse dagens krav.

Har du vurdert ny tekking, kan vi også være behjelpelig med å tilby etterisolering, som vil ha positiv effekt på energiforbruk i hjemmet.

Kompakte og luftede flate tak
Vi kan tilby isolering og taktekking med 1 og 2 lags løsninger ihht gjeldende forskiftskrav. Dette innebærer også levering og montering av slukløsninger.

TEK 17 stiller skjerpede krav bl.a til gode løsninger ifht dampsperrer, og det er svært viktig at dette utføres med stor nøyaktighet.

Skråtak
Vi gjør tekking med dekorlister for et mer moderne inntrykk, samt levering og montering av snøfangere og takstiger/plattformer

Membraner
Tekking av overdekte arealer krever at viktige prinsipper følges. TFS bruker til enhver tid de beste produktene for dette, og kan gjennom mange års erfaring tilby og utføre de beste løsningene for alle type dekker.

Radonsperrer
TFS Entreprenør kan tilby utførelse at radonsperrer i alle bruksgrupper, med de mest egnede produktene.

Taksikring
Flere prosjekter krever etablering av permanent fallsikring på tak. Vi kan tilby løsninger fra flere leverandører, som gjør at ferdsel på tak ii forbindelse med takettersyn/rengjøring kan utføres på en trygg og god måte. Taksikring kan også ettermonteres på eksisterende tak.

Få et uforpliktende tilbud